top of page
XG_background_16-9_leeg.png

ACTIVATIES

Het verschil wordt gemaakt met activatie. Je koopt het toneel, maar de kunst is dan om er een show van te maken. XG heeft 15 jaar ervaring in het realiseren van bedrijfsdoelstellingen door het inzetten van topsport. Het gaat niet om een logopositie , maar om het verhaal achter het verhaal. Een interessant samenspel tussen DNA, het doel en de middelen.

ThinkGold.

Afrodite-Zegers-and-Lobke-Berkhout-Team-Allianz-62-1-e1611759851139.jpg
Allianz-logo-positive_RGB.png

Hoofdsponsor | Watersportverbond

The Future is water is een initiatief van Allianz, het Watersportverbond en TIG. Het biedt een podium aan verschillende initiatieven in de wereld van water, die bijdragen aan duurzaamheid en waarmee we een positieve impact maken op maatschappij en milieu.

Meer informatie?

ABB1_rgb300_100mm.png

Privé sponsor | Nyck de Vries

Twee teams met dezelfde missie: pole position. Nyck de Vries is aanjager van de transitie naar elektrisch racen én vooral rijden. ABB geeft installateurs een koppositie in de markt voor EV charging! Samen maken we elektrisch rijden mogelijk en samen creëren we succes!

Meer informatie?

maxresdefault.jpg
119017-058.jpg
logo matrix fitness.png

Privé sponsor | Marit Bouwmeester

Made by Matrix, de serie neemt je mee in de mooie, maar harde wereld van topsport. Goed is voor Marit niet goed genoeg, perfectie en dominantie is waar zij naar streeft. Met haar doorzettings-vermogen en passie wil ze anderen inspireren.

Meer informatie?

Dopper.jpg

Dopper

Dopper en water, een twee-eenheid. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen vanwege het water in de herbruikbare fles, maar ook vanwege de boodschap tegen plasticvervuiling. Met de Dopper Wave strijdt Dopper tegen wegwerpwaterflessen. In alle denkbare kleuren en uiteraard altijd op olympisch niveau.

Meer informatie?

Dopper-Original-–-Full-Lineup-C2C-Gold-–-Key-visual-1.jpg
7098_irene-20schouten-20en-20marcel-20borger-20og-20clean-20fuels.jpg
OG clean fuels logo staand.png

Privé sponsor | Irene Schouten

Topsporters hebben extra veel brandstof nodig om hun doelen te bereiken. Niet alleen in hun voeding voor de energie die moet worden geleverd, maar ook voor het vervoer naar trainingen, wedstrijden, clinics en events. OG ondersteunt daarbij met cleanfuel en directe betrokkenheid bij events rondom wedstrijden van Irene Schouten.

Meer informatie?

Zwitserleven transparant.png

Privé sponsor | Sanne Wevers

In het nu gaat het om de podiumplaatsen, de gouden medailles. Maar er is ook een later. Zwitserleven begrijpt het gevoel van turnsters op de balk of op de mat. Het gevoel van Sanne en Lieke Wevers van nu. Maar met het Zwitserleven Gevoel zorgt Zwitserleven voor de juiste vorm van een financiële toekomst voor later. 

Meer informatie?

image00013.jpeg
170717 bm wk r32.jpg
red-bull-logo.jpg

Privé sponsor | Brouwer Meeuwsen

Voor Red Bull telt alleen het allerhoogste. Van Formule 1 tot muziekfestivals, al meer dan 35 jaar. Tot het allerhoogste behoort logischerwijs ook het beachvolleybal. Een energie slurpende sport voor de lange mannen en vrouwen. Maar met de zekerheid van energieke steun van Red Bull. 

Meer informatie?

bottom of page