top of page
XG_background_16-9_leeg.png

ACTIVATIE

Het verschil wordt gemaakt met activatie. Je koopt het toneel, maar de kunst is dan om er een show van te maken. XG heeft 15 jaar ervaring in het realiseren van bedrijfsdoelstellingen door het inzetten van topsport. Het gaat niet om een logopositie , maar om het verhaal achter het verhaal. Een interessant samenspel tussen DNA, het doel en de middelen.

ThinkGold.

Afrodite-Zegers-and-Lobke-Berkhout-Team-Allianz-62-1-e1611759851139.jpg
Allianz-logo-positive_RGB.png

Hoofdsponsor | Watersportverbond

The Future is water is een initiatief van Allianz, het Watersportverbond en TIG. Het biedt een podium aan verschillende initiatieven in de wereld van water, die bijdragen aan duurzaamheid en waarmee we een positieve impact maken op maatschappij en milieu.

Meer informatie?

ABB1_rgb300_100mm.png

Privé sponsor | Nyck de Vries

Twee teams met dezelfde missie: pole position. Nyck de Vries is aanjager van de transitie naar elektrisch racen én vooral rijden. ABB geeft installateurs een koppositie in de markt voor EV charging! Samen maken we elektrisch rijden mogelijk en samen creëren we succes!

Meer informatie?

maxresdefault.jpg
119017-058.jpg
logo matrix fitness.png

Privé sponsor | Marit Bouwmeester

Made by Matrix, de serie neemt je mee in de mooie, maar harde wereld van topsport. Goed is voor Marit niet goed genoeg, perfectie en dominantie is waar zij naar streeft. Met haar doorzettings-vermogen en passie wil ze anderen inspireren.

Meer informatie?

bottom of page