top of page
XG_background_16-9_leeg.png

ACTIVATIES

Het verschil wordt gemaakt met activatie. Je koopt het toneel, maar de kunst is dan om er een show van te maken. XG heeft 15 jaar ervaring in het realiseren van bedrijfsdoelstellingen door het inzetten van topsport. Het gaat niet om een logopositie , maar om het verhaal achter het verhaal. Een interessant samenspel tussen DNA, het doel en de middelen.

Allianz_Partners_RGB.png

Privé sponsor | Marit Bouwmeester

Er is niets dat mensen zo inspireert, uitdaagt en verenigt als de Olympische en Paralympische Spelen. Allianz Group is dan ook enthousiast partner van de Olympische Beweging. De samenwerking duurt tot en met de Spelen in 2028 in Los Angeles. Allianz ondersteunt het IOC en IPC, de organisatoren van de Spelen, de landenteams en atleten wereldwijd met expertise, verzekeringen en diensten. 

Meer informatie?

marit_nlo.jpg
Dia3.png
2560px-ABB_logo.svg.png

Privé sponsor | Stoffel Vandoorne

Het ABB FIA Formula E World Championship toont de voordelen van e-mobiliteit aan een wereldwijd publiek. Het helpt ABB met de missie om vooruitgang te boeken op weg naar een duurzamere toekomst. 

Meer informatie?

rexellogo.png

Rexel

Als professioneel partner op gebied van elektrotechniek, staat Rexel voor duurzaam en innovatief. Alleen het beste is goed genoeg. Een mindset die herkenbaar is in de topsport en waar Rexel en XG graag de handen ineen slaan.

Meer informatie?

Zeilclinic marit rexel.jpg
Dopper-Original-–-Full-Lineup-C2C-Gold-–-Key-visual-1.jpg
Dopper.jpg

Dopper

Dopper en water, een twee-eenheid. Onlosmakelijk met elkaar verbonden. Niet alleen vanwege het water in de herbruikbare fles, maar ook vanwege de boodschap tegen plasticvervuiling. Met de Dopper Wave strijdt Dopper tegen wegwerpwaterflessen. In alle denkbare kleuren en uiteraard altijd op olympisch niveau.

Meer informatie?

OG clean fuels logo staand.png

Privé sponsor | Irene Schouten

Topsporters hebben extra veel brandstof nodig om hun doelen te bereiken. Niet alleen in hun voeding voor de energie die moet worden geleverd, maar ook voor het vervoer naar trainingen, wedstrijden, clinics en events. OG ondersteunt daarbij met cleanfuel en directe betrokkenheid bij events rondom wedstrijden van Irene Schouten.

Meer informatie?

7098_irene-20schouten-20en-20marcel-20borger-20og-20clean-20fuels.jpg
image00013.jpeg
Zwitserleven transparant.png

Privé sponsor | Sanne Wevers

In het nu gaat het om de podiumplaatsen, de gouden medailles. Maar er is ook een later. Zwitserleven begrijpt het gevoel van turnsters op de balk of op de mat. Het gevoel van Sanne en Lieke Wevers van nu. Maar met het Zwitserleven Gevoel zorgt Zwitserleven voor de juiste vorm van een financiële toekomst voor later. 

Meer informatie?

red-bull-logo.jpg

Privé sponsor | Brouwer Meeuwsen

Voor Red Bull telt alleen het allerhoogste. Van Formule 1 tot muziekfestivals, al meer dan 35 jaar. Tot het allerhoogste behoort logischerwijs ook het beachvolleybal. Een energie slurpende sport voor de lange mannen en vrouwen. Maar met de zekerheid van energieke steun van Red Bull. 

Meer informatie?

170717 bm wk r32.jpg
bottom of page