top of page
XG_background_16-9_leeg.png

TRAININGEN

XpeditionGold is DISC-gecertificeerd en gebruikt deze methode om op zoek te gaan naar de intrinsieke motivatie van uw teamleden. Vervolgens gaan we samen bepalen wat een gouden medaille voor uw organisatie betekent. Aan het eind van de training heeft u een concreet actieplan en geldt voor de planning de Olympische Spelen als eindpunt.

THINKGOLD

Uw team gaat voor goud

In ThinkGold komen onze ervaringen uit de topsport en het ondernemerschap samen. Uitgangspunt van onze training is dat alles begint bij het teamlid. Het gaat om betrokkenheid, verantwoordelijk zijn, regie nemen en voelen hoe belangrijk ieders inbreng is voor het teamresultaat.

Meer informatie?

OLYMPIC DAY

Topsport mindset op de werkvloer

Topsport in uw eigen organisatie en goud op de werkvloer. De bal ligt bij u. Middels een (meerdaagse) training wordt u meegenomen in de wereld van de topsport en zetten we concrete stappen om dit in uw organisatie in te voeren. 

Meer informatie?

hoog.jpg

DISC

Inzicht in gedrag

Waarom vinden sommige mensen veranderingen vervelend en waarom zoeken anderen verandering juist op? Waarom nemen bepaalde mensen de leiding en willen anderen juist veel liever volgen? Zomaar een aantal vragen, die met behulp van het DISC test beantwoord kunnen worden.

Meer informatie?

bottom of page