top of page
XG_background_16-9_leeg.png

SPREKERS

Zoekt u een inspirerende spreker of dagvoorzitter? Op ludieke wijze worden koppelingen gemaakt tussen uw onderwerpen en onze ervaringen uit de topsport. We hebben een groot netwerk aan sprekers uit de sport. Daarnaast denkt XpeditionGold graag mee over de aankleding van de dag. Wij streven naar Olympisch niveau en niets minder!

HAR_5540.JPG

Nyck de Vries

Managen van je eigen carrière

Op basis van zijn ervaringen in de mondiale autosport geeft Nyck een inkijk in hoe je de top bereikt, wat daarvoor nodig is in een unieke en soms harde wereld en hoe je een carrière moet opbouwen én managen. Ook het belang van teamwork en presteren onder druk komen aan bod. 

Meer informatie?

Irene Schouten

De koningin van de Spelen

Ze wist altijd wel dat ze talent had. Het bleek een kwestie van in jezelf geloven. 2022 werd het jaar van de grote doorbraak voor schaatsster Irene Schouten: alles wat zij aanraakte, veranderde in goud. Nooit eerder was een Nederlandse atleet succesvoller tijdens één Winterspelen. 

Meer informatie?

20230515_MR_708147.jpg
20200205_MR_408202.jpg

Marit Bouwmeester

Je eigen koers bepalen

Marit vertelt enthousiast en vol power over hoe ze als jonge afhankelijke atleet is gegroeid tot een volwassen onafhankelijke sportvrouw . Omgaan met veranderingen, grenzen verleggen en regie nemen staan hierin centraal. Een inspirerend en motiverend verhaal om het hoogst haalbare uit jezelf te halen.

Meer informatie?

Sanne Wevers

De weg naar goud

De Olympische reis, verteld vanaf haar eigen Olympische balk. Dit unieke concept neemt je mee in het verhaal achter de gouden medaille van Sanne. Aan de hand van strategische inzichten, tactische plannen, uitleg over mentale vaardigheden en emotionele hoogtepunten.

Meer informatie?

image00013.jpeg
unnamed (2).jpg

Dennis van der Laan 

Van stip naar stap

Topsport en het bedrijfsleven kennen veel overeenkomsten, maar waarom laten veel bedrijven de kans om op topsportniveau te presteren aan zich voorbijlopen? De afgelopen 15 jaar heeft Dennis veel lessen van de topsport toegepast bij het managen van zijn eigen bedrijven.

Meer informatie?

bottom of page